Een lange lijst van CEO’s met hun sustainability managers zijn op 11 november as. aanwezig tijdens de Nederlandse première van “Beyond Zero”, dé inspirerende documentaire van 2021 die organisaties en overheden moet aanzetten om werk te maken van hun klimaattransitie.

INFORMATIE

Een lange lijst van CEO’s met hun sustainability managers zijn op 11 november as. aanwezig tijdens de Nederlandse première van “Beyond Zero”, dé inspirerende documentaire van 2021 die organisaties en overheden moet aanzetten om werk te maken van hun klimaattransitie. Leiders van grote namen zoals Ahold, Compass Group, Deloitte, Ernst & Young, Patagonia, ProRail, Vattenfall zullen naast directieleden uit MKB en bestuurders van overheden plaatsnemen in het Gooiland Theater in Hilversum om ook voor en na de première een stevig statement te maken: de transitie naar klimaatbestendig ondernemen is een must! De discussies en motiverende argumenten worden in goede banen geleid door presentator Harm Edens en klimaatpionier Maurits Groen. De organisatie is in handen van Maurits Groen i.s.m. 100 Months To Change.

Klimaattransitie doorgedrongen tot hoogste niveau

Met het bijwonen van deze première laten Nederlandse organisaties en overheden zien dat zij klaar zijn voor een gelijksoortige transitie. De film zet de juiste toon en inspireert, de aanwezigheid van zo veel leiders zet aan tot actie. Een krachtig signaal naar de Nederlandse regering dat de tijd van veel woorden achter ons ligt dat klimaattransitie is doorgedrongen tot op het hoogste niveau. De timing kan ook niet beter: op het moment dat een nieuw kabinet nog geformeerd moet worden en wereldleiders in Glasgow de volgende stap naar een duurzame toekomst hebben gezet gaat “Beyond Zero” tijdens de 20e editie van het Nationaal Sustainability Congres in première.

Tijdens de avond zullen ook veel jongeren en studenten aanwezig zijn, die met de aanwezige CEO’s en overheidsvertegenwoordigers in gesprek zullen gaan om een gezamenlijke toekomst uit te stippelen.