INFORMATIE

Maximaal 25 personen - € 79 per persoon

Wil je weten hoe jij in jouw werk om kan gaan met klimaatverandering of wil je meer impact maken in je werk? Wil je jouw collega’s of partners inspireren met een uniek verhaal? Kan je in deze coronatijd een extra boost gebruiken voor je klimaatmissie? Kom dan naar de 100MTC Beyond Zero Experience – Cinema Style op 1, 7, 8 of 16 december in het Omniversum. Boek hier je ticket.

Tijdelijk beschikbaar

Hij is nu tijdelijk beschikbaar voor een breder publiek. Je kan hem alleen of samen met je netwerk, collega's of organisatie bekijken in het Omniversum in Den Haag. Inclusief napraten en acties bespreken met de andere aanwezigen. Binnenkort meer informatie hoe je je kunt aanmelden.

Award winning filmdocumentaire

In December zijn er nog 97 maanden om de klimaatdoelen te realiseren: het halveren van de uitstoot van broeikasgassen. Het is zaak voor elke professional om daar nu extra actie op te formuleren. Klimaatoplossingen zijn er wel, het is nu aan professionals om deze toe te passen in de praktijk. Hoe doe je dat? Wat leren we daarover van pioniers en wat kan jij zelf doen?

De award winning docu-film Beyond Zero vertelt het verhaal van klimaatpionier Interface dat van een zeer vervuilend productiebedrijf is getransformeerd naar een bedrijf dat nu klimaatpositief is.

Lessen uit de film

Aan de slag! Gebruik de inspiratie uit de documentairefilm Beyond Zero en versterk je rol als changemaker met de kennis en het netwerk van 100 Months to Change NL. Na de filmvertoning word er een gesprek gevoerd over de lessen uit de film en wordt je uitgedaagd om zelf een klimaatactie te formuleren. In de periode na jouw bezoek kun je de zien wat anderen doen en krijg je toegang tot de kennis en events in het 100MTC netwerk.

Boek hier je ticket.