Call for action

Time to Act! Wat fijn dat je bij de 100MTC Beyond Zero Experience was. Maar een film kijken is niet genoeg. Samen met jou hebben we meer in ons mars. Naast de film verwijzen we je graag naar de Theory of Transformation, met concrete handvatten om samen te versnellen in de klimaatopgave en de Call for Action. Je bent ook welkom om deel te nemen aan het online platform op LinkedIn.

De tijd vliegt! Om de klimaatdoelen van 2030 te halen, zullen we nu de juiste acties moeten nemen. We dagen jou en andere changemakers uit om een extra stap te zetten. Dat doen we met deze Online Call for Action op grote schaal. De inzichten die we halen uit de data van deze en andere Experiences zijn ongelooflijk waardevol. Hiermee leren we hoe we samen kunnen versnellen in de klimaatopgave!

Of scan de QR code

Deze Call for Action geeft je een inkijk in hoe dat kan werken voor jouw organisatie. Doe mee en ontdek de kracht van een online dialoog.

In deze Call for Action maken we gebruik van de collectieve wijsheid van de deelnemers van de 100MTC Beyond Zero Experience. We halen in twee korte maar krachtige rondes anoniem de informatie op die jou in jouw rol als changemaker helpt om te kunnen versnellen in het klimaatwerk.

Graag dagen we jou uit om de inspiratie uit de 100MTC Beyond Zero Experiencete gebruiken om -anoniem- jouw idee(ën) over klimaatwerk in jouw organisatie te delen. Wat gaat al goed. En er kan nog zoveel meer. Wat zijn jouw ideeën daarover? Maak gebruik van de inspiratie en collectieve wijsheid uit de Experience en zet een extra klimaatstap in de komende maand. Er kan nog een tandje bij!