Beyond Zero

Het platform 100MTC gebruikt het inspirerende verhaal van Interface en van andere klimaatpioniers om organisaties en professionals te helpen transformeren. De reis van klimaatpionier Interface, dat van een zeer vervuilend productiebedrijf is getransformeerd naar een bedrijf dat nu klimaatpositief is, is vastgelegd in de filmdocumentaire Beyond Zero. Interface was ooit een onopvallend internationaal opererend productiebedrijf en begon 25 jaar geleden met een opvallende klimaatmissie. Ze slaagde erin te transformeren van vervuilend beursgenoteerd bedrijf naar een klimaatpositief bedrijf. Dit verhaal biedt elke professional inspiratie om een bijdrage te leveren aan het klimaatvraagstuk. Het geeft hoop dat het mogelijk is om de klimaatdoelen te realiseren en motiveert tot het nemen van extra klimaatstappen.

Het platform 100MTC gebruikt het inspirerende verhaal van Interface om organisaties en professionals te helpen transformeren.

Première

Op donderdagavond 11 november vond de Nederlandse filmpremière van de veelbesproken documentaire 'Beyond Zero' plaats. Het verhaal over UN Climate Action Award winner Interface werd gedeeld in zaal met ruim 700 personen in Theater Gooiland in Hilversum. Een grote groep CEOs, overheidsleiders en jongeren waren aanwezig op uitnodiging van klimaatpionier Maurits Groen en het programma 100 Months to Change NL in samenwerking met het 20ste Nationaal Sustainability Congres. Naar aanleiding hiervan zijn veel professionals en CEO's geïnspireerd geraakt. Diverse organisaties, waaronder overheden, accountants, financiële instellingen en bouwbedrijven, hebben samen met het platform 100MTC Experiences georganiseerd.

Bekijk hieronder de reacties van de aanwezigen tijdens de première.